Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS-FCT

SMART TECH-GADGETS-WEARABLES-BLUETOOTH

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - POWER BANK

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΩΝ-TABLETS

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SCOOTER - ΗΛEΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- MYDATA - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

JOB VOLTE-TEL LG Service mi ecosystem NSP ecosystem Lime Successories addlink silicon power crazy offers Μεταφορικά

 

Η «Μηλιόπουλος Δημήτριος και ΣΙΑ Ο.E.» με τον διακριτικό τίτλο VOLTE-TEL Communications, δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 1999. Παρέχει πανελλαδική κάλυψη αποκλειστικά σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και το πεδίο δράσης της σήμερα εκτείνεται σε 5 τομείς:

Κινητή τηλεφωνία:

Κύριο αντικείμενο είναι η εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλακτικών και κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, διαθέτει μπαταρίες, φορτιστές αυτοκινήτου και ταξιδίου, ασύρματα Car Kit, Bluetooth, καλώδια Data για αποστολή και λήψη δεδομένων, Hands Free και επενδύσεις, προϊόντα bluetooth, ανταλλακτικά (οθόνες, flex καλώδια κ.α.) για όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με εισαγωγές νέων προϊόντων με το brand VOLTE-TEL, καθώς και με μπαταρίες παντός τύπου με το brand VOLTE-POWER, άριστης ποιότητας με πιστοποιήσεις CE και Rohs, για να παρέχουμε στον πελάτη μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία.

Πέρα από τα προϊόντα με brand VOLTE-TEL, η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Zopo, μιας μεγάλης ανερχόμενης μάρκας κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με υψηλής ποιότητας κινητά που έχουν ως εξέχον χαρακτηριστικό το χαμηλό SAR (ακτινοβολία) για τον χρήστη. Επίσης έχει την αποκλειστική διάθεση για την Idol 1991, εταιρεία παγκοσμίου φήμης με διεθνές κύρος που ασχολείται με θήκες ποιότητας και tempered glass για κινητά τηλέφωνα. Είναι διανομέας BUGATTI & Jim Thomson για την Ελλάδα και την Κύπρο που ασχολείται επίσης με θήκες για κινητά τηλεφώνα, tablets και notebook καθώς επίσης και της εταιρείας Krusell. Εξέχουσες και δυναμικές παρουσίες στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας για Ελλάδα και Κύπρο είναι και η εταιρεία NSPπου παράγει Βluetooth, VR glasses, power banks και άλλα προϊόντα, καθώς και Lime Successories, που ασχολείται με καλώδια φόρτισης και όχι μόνο. Επιπρόσθετα η VOLTE-TEL είναι επίσημος διανομέας της Alcatel σε κινητά και ασύρματα-σταθερά τηλέφωνα. Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει πλήρη γκάμα originalπροϊόντων. Σε όλα τα προϊόντα VOLTE-TEL παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 1 - 2 έτη ανάλογα με το είδος του κάθε προϊόντος. Μέσω του δικτύου πωλήσεών της διαθέτει πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Επίσης μπορούμε να προμηθεύσουμε μηχάνημα άυλων καρτών και τερματικά εξόφλησης λογαριασμών.

Σταθερή τηλεφωνία - Τηλεφωνικά Κέντρα:

Η VOLTE-TEL communications είναι αντιπρόσωπος της Γερμανικής Εταιρείας AGFEO που ασχολείται με τηλεφωνικά κέντρα και παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα και υπηρεσίες για κάθε τύπο επιχείρησης. Διαθέτει από απλά Τηλεφωνικά κέντρα ενός σπιτιού ή μικρής επιχείρησης ή όχι έως ξενοδοχείου με πρόγραμμα χρονοχρέωσης και λίστα εξερχόμενων-εισερχομένων κλήσεων δίνοντας έτσι τις καλύτερες λύσεις για κάθε απαίτηση καθώς επίσης εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών. Εξαιρετικές λύσεις σε επιχειρήσεις δίνουν επίσης τα τηλεφωνικά κέντρα AGFEO που διαθέτουν κάρτα προ-απάντησης (Γραμματειακή υποστήριξη). Μεγάλο πλεονέκτημα των τηλεφωνικών κέντρων AGFEO είναι το πρόγραμμα TK-SUITE BASIC, που ουσιαστικά είναι ένα πολύ-χρηστικό εργαλείο CRM για τη διαχείριση κλήσεων. Διαθέτει ημερολόγιο καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο, με δυνατότητες ρύθμισης ραντεβού, υπενθυμίσεων και προγραμματισμό εργασιών κατά χρήστη (εσωτερικό τηλέφωνο) αλλά και γενικευμένο (όλοι οι χρήστες). Δημιουργία σημειώσεων και δυνατότητα γραπτής συνομιλίας ενδο-εταιρικά μεταξύ των χρηστών (εσωτερικών) τηλεφώνων. Η γραπτή συνομιλία μπορεί να γίνει για 2 ή και παραπάνω χρήστες ταυτόχρονα. Προσφέρουμε ποικιλία σε σταθερά και ασύρματα τηλέφωνα, καθώς είναι διανομέας Alcatel, αλλά και προϊόντα DATA και παραϊατρικά προϊόντα, όπως πιεσόμετρα, θερμόμετρα κ.ά. καθώς επίσης είδη NATIONAL GEOGRAPHIC όπως μετεωρολογικούς σταθμούς, βαρόμετρα, θερμόμετρα κτλ.

Μηχανές γραφείου:

Η VOLTE-TEL Communications παρέχει λύσεις και σε μηχανές γραφείου μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει fax, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, φωτοτυπικά και αναλώσιμα αυτών, σε συνεργασία με την SAMSUNG, όπως επίσης και ζυγαριές, ταμειακές μηχανές, μηχανές αναγνώρισης χαρτονομισμάτων και μπαταρίες όλων των ειδών, όπως φωτογραφικές, επαναφορτιζόμενες, νομίσματος λιθίου, μπαταρίες οικιακής χρήσης των εταιρειών GP (επίσημος διανομέας), SANYO και Volte-Power καθώς και ειδικής χρήσης μολύβδου LEOCH, ΚIEL, YES και Volte-Power.

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας:

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου του εργοστασίου Addlink, που έχει ηγετική θέση στο χώρο των καρτών μνήμης και αποθηκευτικών μεσών, καθώς επίσης και επίσημος διανομέας της Silicon Power για το ίδιο αντικείμενο. Η σύνθεση της παρουσίας της εταιρείας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας ολοκληρώνεται με την εταιρεία NSP που παράγει Βluetooth, VR glasses, power banks και άλλα προϊόντα.

Υπηρεσίες:

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα service με προσωπικό ειδικά καταρτισμένο για τα προϊόντα με τα οποία ασχολείται όπως κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, smartphones, tablets, σταθερά τηλέφωνα, τηλεφωνικά κέντρα κ.α. Σημαντικό κομμάτι για το service έχει και η LG, καθώς η VOLTE-TEL communications είναι εξουσιοδοτημένο service collection point για smartphones και tablets της LG για τη Β. Ελλάδα.


Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η VOLTE-TEL Communications παρουσιάζει ραγδαία ανοδική πορεία, που έχει σαν αποτέλεσμα την συνεργασία με ομίλους όπως COSMOTE και η WIND, καθώς επίσης και άλλες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως τα καταστήματα Γερμανός, Public, Media Markt, You.gr κ.α.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο internet www.volte-tel.gr, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας με προτεινόμενες τιμές λιανικής.

Η VOLTE-TEL Communications εφαρμόζει on-line σύστημα παραγγελιοληψίας αποκλειστικά και μόνο από τους πελάτες-καταστήματα της, μέσω του προσωπικού τους κωδικού. Επιπλέον μπορούν να ενημερωθούν εκτός των τιμών χονδρικής και διαθεσιμότητας των προϊόντων, για τις παραγγελίες, τα backorder τους και τις καρτέλες-υπόλοιπα. Το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες-καταστήματα του εξωτερικού στο www.volte-tel.com

 

Η ανοδική αυτή πορεία οφείλεται στον συνδυασμό τεσσάρων παραγόντων:

•Στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας

•Στην ευρεία και αστείρευτη γκάμα

•Στις ανταγωνιστικές τιμές

•Στην πολυετή εμπειρία και γνώση του προσωπικού μας, όσον αφορά θέματα υψηλής τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, στόχος που επιτυγχάνεται γιατί η VOLTE-TEL Communications δίνει τη σωστή και έξυπνη επιλογή για όλα.


 

NEA
02-12-2023 24 Χρόνια Volte-Tel Communicatinons more 23-11-2023 Μηλιόπουλος Δημήτριος Volte-Tel στο Digital Summit 2023 by SEPVE more GALAXY S24 Pre-order Calatoge BLUETOOTH OFFER S21 SERIES ACCESSORIES Voucher 200€ NSP HN30 A4 Tech Official Distributor  Bloody Official Distributor iphone 15 series Promo iPhone 13 Mask Protection ZOPO V-on line bill NewUpdate
loading...
close